headerimage

In mijn werk combineer ik gedegen en up-to-date vakkennis met zorgvuldig, goed en betrokken contact met mijn patiënten. Het een kan niet zonder het ander. In deze samenwerking zit een groot deel van het plezier in mijn vak.

quote

Sport en sporters

Ik ben altijd al met sport en sporters bezig geweest. En ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen. Tel dat bij elkaar op en je komt vanzelf uit bij fysiotherapie. Ik studeerde aan het Saxion in Enschede.

Kennis en contact

In mijn werk combineer ik gedegen en up-to-date vakkennis met zorgvuldig, goed en betrokken contact met mijn patiënten. Het een kan niet zonder het ander. Om optimaal resultaat te bereiken, is het belangrijk dat ik je goed begrijpt en weet wat je wilt en kunt doen. Hoe makkelijker en plezieriger ons contact, hoe sneller we elkaar begrijpen en hoe groter de kans dat je het trainingsprogramma goed uitvoert. Als het klikt, gaat het allemaal beter en makkelijker. In een vertrouwde omgeving spreek je je ook makkelijker uit, je kunt meer vertellen en daardoor kan ik duurzamer zorg verlenen. Daarbij: in de samenwerking zit een groot deel van het plezier in mijn vak.

Open persoonlijk en actief

Patiënten waarderen dat: de open werkstijl, de ruimte voor een praatje, de ontspannen en energieke sfeer. En dat dan gecombineerd met de intensieve samenwerking gericht op een merkbaar resultaat.

De praktijk sluit helemaal aan op mijn manier van werken. Het is open, persoonlijk en er zijn korte lijntjes. En omdat het gecombineerd is met crossfit, zie ik veel sporters. Als er iets is, kunnen ze meteen een afspraak maken.

Mij spreekt het functionele trainen zeer aan. Door zo te werken, train je de hele keten. Je werkt aan gezond herstel en schept de voorwaarden voor duurzaam herstel.

Doelen bereiken

In de nabije toekomst wil ik me graag specialiseren, ik heb affiniteit met sportfysiotherapie en manuele fysiotherapie. Maar eerst wil ik zoveel mogelijk patiënten zien. Het geeft voldoening om te zien dat mensen hun doelen bereiken. Het enthousiasme, de trots en het zelfvertrouwen – da’s echt mooi.

Wil je meer weten?

Over je 1e afspraak of heb je een andere vraag? Bel of mail ons even, we helpen je graag bij jouw herstel!

Bekijk ook

Monique

Bekijk profiel
Top